Delfinkraftens Qi Gong

Delfinkraftens Qi Gong är en ny, spännande form av medicinsk qigong inom Biyunmetoden. Metoden utgår från delfinens rörelser och ljudningar (blåsljud) som vi härmar. Enkla, mjuka och långsamma rörelser utförs under avslappning. Du koncentrerar dig på att fylla på med glädje, frid och lekfullhet. Enligt kinesisk medicin så kan speciella ljudningar främja kroppens inre organ och hälsan.

Delfinkraftens Qi Gong är speciellt bra för dig som har olika stressrelaterade problem och vill komma ner i varv. Den motverkar sjukdomar och obalanser som t.ex. nedstämdhet, sömnsvårigheter, allergier, astma, reumatism, mag- och tarmbesvär mm.

Träningsprogrammet i sin helhet är 35 minuter, uppdelat i fem olika delar. Varje del på 5-7 minuter kan tränas var för sig. Du tränar till en CD-skiva med vacker, klassisk, kinesisk musik och intalade instruktioner. I bakgrunden hörs havsljud samtdelfinernas sång och kommunikations ljud. Metoden är för dig som är från ca 13 år (från puberteten) till ca 90 år (beroende på din ork).

I kursen ingår en CD-skiva med instruktioner samt ett kurshäfte. Tanken är att du ska kunna träna metoden hemma på egen hand. Delfinkraftens Qi Gong skapades av Fan Xiulan, läkare i kinesisk medicin, i ett samarbetsprojekt med Örebro universitet, Institutionen för Idrott och Hälsa, bl.a för att utbilda svensk sjukvårdspersonal och spa-terapeuter. Flera forskare har forskat på metoden och dess hälsoeffekter.

Vill du veta mer? Ring 073-576 92 49 eller maila info@livskraftnord.se


Prislista för företag och organisationer
Prislista för privatpersoner


Livskraftnord på Facebook        
Livskraft Nord Ellinor Carlander
Istidsgatan 53, 906 55 Umeå
info@livskraftnord.se   073-576 92 49