FRIDANS OCH AVSLAPPNING

Egen workshop/kurs

Boka 30-60 minuter på fest, kick-off, event. Boka kurs 5-10 timmar. Maila eller ring 073 - 576 92 49.
Prislista för privatpersoner
Prislista för företag och organisationer
Beställ presentkort

Läs om fridans och avslappning i Folkbladet av Jaija Westberg, 130202. Läs om fridans och avslappning i Totalt Umeå av Helena Forsgren, 130205.

Fridans och avslappning 2021

Endast för kvinnor. För mer information - läs Chameli Ardaghs bok:
Kom närmare, när det feminina hjärtat vaknar. Inga kurser i fridans och avslappning är planerade i år för allmänheten. Hör av dig om du är intresserad av att delta i en sluten kvinnocirkel, som redan finns och är aktiv.

Det som brukar ingå i en två timmars träff är fri dans till olika sorters musik med guidning samt avslappning, respektfull beröring och sharing, samtal där vi delar med oss av det vi känner och upplever i nuet. Det handlar om att bli närvarande, varva ner, blicka inåt, uttrycka sig och få kontakt med sitt inre och sin kropp samt att möta och spegla sig i andra personer. Vi släpper prestation, delar en gemenskap och är oss själva. En positiv bieffekt är att du kan utveckla dig personligen, bli mer medveten om dig själv och din livsväg.

Vill du veta mer om liknande kurser? Chameli Ardagh leder retreater och kvinnocirklar live och även via internet, se Awakening women.

     


* Rabatter för vissa kurser: Studenter, ungdomar, FAR-patienter, Sporrenmedlemmar och pensionärer 10 %, repetition av samma kurs 20% samt grupp (min 2 personer) 20 %. (FAR = fysisk aktivitet på recept). Endast en av rabatterna/kurstillfälle.

Återtagande av anmälan (avbokning): Du har rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela LivskraftNord senast en vecka före start. Du har då rätt att återfå eventuell avgift. Avbokar du dig senare än en vecka före start får du betala halva avgiften. Om du återtar din anmälan efter start, är du skyldig att erlägga full avgift.Om det är för få anmälda deltagare så kan kursen ställas in.Livskraftnord på Facebook        
Livskraft Nord Ellinor Carlander
Istidsgatan 53, 906 55 Umeå
info@livskraftnord.se   073-576 92 49