LIVSKRAFT NORD 2020

Nyheter

Just nu är det inga danskurser/aktiviteter via Umeå socialdansförening och Studieförbundet Vuxenskolan. Vi hoppas att dansaktiviteterna kommer igång igen under våren. Det beror på vilka Covid-19-restriktioner som myndigheter m fl rekommenderar. Här kan du läsa mer om vårens preliminärt planerade bugg- och foxtrotkurser samt träningstillfällen. Du kan söka efter och anmäla dig preliminärt till vårens danskurser på Umeå Folkets Hus på tisdagar, torsdagar och helger på Studieförbundet Vuxenskolans hemsida. Kurserna arrangeras av SV i samarbete med Umeå socialdansförening förutsatt att Covid-19-restriktionerna lättar.

Vill du slappna av på djupet med TRE (tension and trauma relaeasing exercises), så kan du boka in privatlektioner. TRE-kurs i grupp på måndag kvällar är planerad. Anmäl ditt intresse till ellinor.carlander@gmail.com. Jag återkommer med datum. Du kan gå kurs fysiskt på plats eller via Zoom på internet.

Du kan boka in en kurs, en egen grupp eller privatlektioner i medicinsk Qi Gong. Qi Gong-kurs på måndag kvällar är planerad och ev. en helg. Anmäl ditt intresse till ellinor.carlander@gmail.com. Jag återkommer med datum. Du kan gå kurs fysiskt på plats eller via Zoom på internet.

Reportage i tidningen VK 190910 om socialdans och dansglädje. Häng med ut på dans: inslag i radio P4 Västerbotten 170907. Om du vill delta i singelaktiviteter - gå med i Aktiva singlar i Umeå på Facebook.

Vill du läsa om aktuella händelser? Då kan du gilla Livskraft Nord på Facebook. Du kan också prenumerera på mitt nyhetsbrev. Reportage i tidningen Yogaliv 3, 2016 om Qi Gong: om att samla livskraft.

    

Livskraftnord på Facebook        
Livskraft Nord Ellinor Carlander
Istidsgatan 53, 906 55 Umeå
info@livskraftnord.se   073-576 92 49