Medicinsk Qi Gong enligt Biyun, den hälsobevarande metoden.

Steg 1, Jichu Gong, rörelseprogram

Vill du få mer energi och må bra? Lära dig en skön träningsform? Till tonerna av kinesisk musik eller till naturens ljud slappnar du av. Rörelserna är mjuka och långsamma. Du koncentrerar dig på att stärka kroppen. Genom rörelserna tänjer du och sträcker på kroppen och ökar därmed samtidigt avspänning, smidighet och balans. Blodcirkulationen aktiveras. Du stärker muskler, leder och ditt immunförsvar. Koncentrationen förbättras. Rörelseprogrammet tränas även med fördel hemma för att få en kraftfull hälsoeffekt.
Kursen är upplagd på 10-15 timmar. En workshop är 30-60 minuter.

Stilla Qi Gong, sittande meditation

Slappna av och vila ditt sinne. Du koncentrerar dig på andningen, en visualisering eller ett mantra (ett ord eller en ljudkombination). Du skapar lugn, balans och fyller på med ny energi. För nybörjare likaväl som för vana Qi Gong-utövare.
Kursen är upplagd på 6-10 timmar. En workshop är 30-60 minuter.

Unikt för Biyun-metoden

Biyun-metoden har uppmärksammats för sina goda hälsoeffekter och används vid flera svenska landsting. Över 100 000 personer har lärt sig denna Qi Gong-metod i Sverige. Jag har undervisat över 1000 elever i Jichu Gong sedan min diplomering 1994. I Umeå är jag den enda aktiva Biyuninstruktören med Jichu Gong. Stilla Qi Gong ingår som en liten del i Jichu Gong-träningen. Nyhet! Fr o m år 2011 kan du välja stilla Qi Gong som en separat kurs och få en fördjupning i den meditationsformen.

Viktigt om Biyunmetodens Qi Gong: Klicka här     Anmälan till alla Qi Gongkurser: Klicka här Jag skräddarsyr även kurser efter dina/era önskemål. Klicka här

         


Livskraftnord på Facebook        
Livskraft Nord Ellinor Carlander
Istidsgatan 53, 906 55 Umeå
info@livskraftnord.se   073-576 92 49